keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Leppävirran lapaset

Kahdeksanvuotias Tipu sai lapaset. Ohje on Mary Oljelta, muistaakseni nimeltään Leppävirran lapaset. Edit-täti lupasi tulla myöhemmin korjaamaan, jos muistin väärin. Lanka on tico ticoa, turkoosina ja valkoisena. Neuloin 2,5 mm puikoilla.
Kämmenpuoli on ruudullinen. Tällä kertaa tein jopa peukalotkin kirjoneuletta! Ohhoh. Voi olla, että ihan heti en viitsi tehdä toisia kirjoneulepeukaloita... Näissä lapasissa seurasin ohjetta orjallisesti. Naisten kokoiset mallilapaset oli tehty vähän paksummasta langasta samalla silmukkamäärällä, tällä langalla ja näillä puikoilla koko on juuri sopiva Tipulle.

Millainen linja meillä muuten on noiden tunnisteiden suhteen? Omavaltaisesti päätin laittaa tämän postauksen tunnisteeksi "Mary Olki" ja "lapaset", osittain edellistä postausta peesaten. Olisi varmaan hyvä keskustella asiasta sen verran, että tunnistelista pysyy tulevaisuudessa jotenkin kurissa ja järkevänä.

1 kommentti:

  1. Hienosti sopii tuo värillinen Tico tico näihin!

    Ainakin mun mielestä nuo on oikein sopivat tunnisteet. Kannattaa varmaan ajatella tätä blogia jonkinlaisena tietopankkina (toivottavasti tästä sellainen tulisi) eli laittaa tunnisteita sitä mukaa, että ne palvelisivat ketä tahansa tänne löytänyttä, joka haluaa tietoa tai vinkkejä.

    VastaaPoista